International Group Call


We make things possible!

Rreth Nesh

International Group Call me qendër në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e Qëndrës së Kontaktit (contact center) për tregjet ndërkombëtare nëpërmjet shërbimeve si Outbound, Inbound, Back office, Data entry. Pjesë e rëndësishme e grupit tonë është dhe bashkëpunimi me shoqëri të rëndësishme italiane që operojnë në fushën e turizmit, organizim panairesh, B2B, B2C.


Strategjia

Rritje profesionale e punonjësve.
Fokus në projekte fitimprurëse.
Orjentim ndaj klientit.

Vizioni

Aspirojmë të zgjerojmë dhe diversifikojmë gamën e shërbimeve të ofruara duke u bazuar në besimin e klientëve.

Misioni

Misioni ynë është identifikimi i zgjidhjeve më të mira që plotësojnë kërkesat e klienteve tanë


Vlerat

Njerëzit

Njerëzit janë aspekti më i rëndësishëm për biznesin tonë. Çdo punonjës luan një rol të rëndësishëm në suksesin tonë. Ne promovojmë një mjedis pune pozitiv, inkurajues i cili përkthehet në një përvojë positive jo vetëm për të punësuarit por dhe për klientët tanë.

Fokus tek Klienti

Fokusi tek klienti është vendimatar për biznesin tonë. Ne bëjmë maksimumin për të siguruar një shërbim cilësor, duke ofruar zgjidhje në mënyrë efikase, komunikim efektiv dhe tejkaluar pritshmëritë e klientit.


Persosmeri

Të shkëlqejmë duke ofruar një shërbim cilësor dhe me passion për sukesesin e partnerëve tanë.

Telemarketing

Inbound

 • Menaxhim per Numera jeshil
 • Sherbim klienti
 • Kontakte Web
 • Marrje porosish
 • Help Desk
 • Asistence Teknike
 • Mesazhe sekretarie
 • Asistence mbi produkte te caktuara

Outbound

 • Telemarketing
 • Studime Tregu
 • Teleshitje
 • Intervista telefonike
 • Informacion dhe ftesa ne evente, konferenca, seminare

Back Office

 • Aktivitetet për menaxhimin workflow. Sherbime për të strukturuar dhe optimizuar punën e flukseve qe kane te bëjnë me kontratat, kontrollin e cilësisë, dhe praktikat e deponimit.

Data Entry

 • Perpunim dhe inserim te dhenash
 • Krijim dhe rifreskim database
 • Perpunim dhe dergim materialesh informative
 • Klasifikim materialesh

Evente

Perfaqsues Turistik

B2B & B2C

Evente & Panaire

Kontakte

Për c'do informacion shtesë mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet modulit të mëposhtëm. Stafi ynë do t'ju përgjigjet në një kohë rekord.

Adresa
Rruga e Elbasanit, Pallati ABAU,
Perballë Ambasadës Amerikane
Tirana (AL)

Telefon
(+355) 68 277 7777

Kontakt Web
www.igc.al | info@igc.al

Kontaktoni Administratorin
Ilir Mata | CEO International Group Call
(+355) 68 277 7777